Bocskai István emlékverseny – Harcsa és Kovács is győzött az első napon

Bocskai István emlékverseny – Harcsa és Kovács is győzött az első napon
© Fotó: Molnár Péter
Debrecen – A szerdai nyitónapon a várakozásoknak megfelelően a tavalyi világbajnokságon szerepelt Harcsa Zoltán és Kovács Richárd is győzelemmel mutatkozott be Debrecenben a hagyományos Bocskai István nemzetközi ökölvívótornán.

A szerdai napot a sorsolás nyitotta meg, amelyen kiderült, hogy 22 ország 132 versenyzője lép ringbe az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban.

A számtalan mérkőzés közül hazai szempontból talán a válogatott két erősségének találkozóját előzte meg a legnagyobb várakozás. A középsúlyú (75 kg) Harcsa Andrij Tereherija személyében ukrán riválist kapott elsőre, s a reméltnél talán némileg tompábban bokszolt a magyar Európa-bajnoki bronzérmes, de így is nyerni tudott.


Fotó: Molnár Péter

Az már a sorsolásnál valószínűsíthető volt, hogy a 64 kg-os súlycsoportban érdekelt Kovácsnak nem lesz problémája az első fordulóban, mivel monacói ellenfél, Hugo Micallef várt rá, akit le is győzött.

A verseny csütörtökön a negyeddöntőkkel folytatódik 15.00 órától.

– MTI –


Fotó: Molnár Péter
Debrecen - A korábbi világbajnok Erdei Zsolt két, három magyar döntőst vár a Bocskain. Nem kevesebb, mint egy évet kellett várniuk a bokszbarátoknak Debrecenben, hogy újra „ringszagot” érezzenek. Szerdán kezdődött a Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny huszonkét nemzet részvételével, i...