Bocsánatot kért Takáts Zsuzsannától Kiss László

Akt.:
Kiss László
Kiss László - © MTI Fotó: Soós Lajos
Százhalombatta – Kiss László bocsánatot kért Takáts Zsuzsannától, és megbánta cselekedetét – mondta Vezér Mihály (Értünk Százhalombattai Közéleti Egyesület), Százhalombatta polgármestere az úszóedző felhatalmazása alapján szerdán, a rendkívüli képviselő-testületi ülést követő sajtótájékoztatón.

A polgármester közölte: Kiss László ügyvédek jelenlétében szerda délelőtt találkozott Budapesten az asszonnyal, akitől bocsánatot kért, és “bocsánatot is kapott”.

– MTI –


Kiss Lászlóék a medencében akarták megerőszakolni a tinilányt
Budapest – Egy másik tinilányt is zaklatott Kiss László a margitszigeti sportuszodában, abban az időben, amikor megerőszakolták Takáts Zsuzsannát – írja a Blikk, a nemi erőszak elsőfokú ítéletére hivatkozva.


MÚSZ: “már messze nem sportügy” a Kiss László körül kialakult helyzet
Budapest – A Kiss László korábbi szövetségi kapitány körül kialakult helyzet “már messze nem sportügy”, ezért a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) feladata a szervezet szerint nem lehet más, mint hogy a sportág eseményeire, a versenyzők felkészülésének biztosítására és a méltó helytállásra összpontosítson.


Takáts Zsuzsanna: nem tudok megbocsátani Kiss Lászlónak
Budapest – Nem tudok megbocsátani Kiss Lászlónak, mert soha nem kért bocsánatot, és most, 55 év után sem fogja fel, hogy mit tett – mondta Takáts Zsuzsanna, a Kiss László volt úszókapitány által is megerőszakolt áldozat az RTL Klub Fókusz Plusz című műsorának adott exkluzív interjúban szombaton.
Sporthírek


hirdetés