Helyi közélet

2014.06.11. 11:47

Megkérdeztük: Ön szerint mennyiben felelnek meg a valóságnak a képviselői vagyonnyilatkozatok?

Debrecen - Ezúttal a képviselői vagyonnyilatkozatokról kérdeztük olvasóink véleményét.

Debrecen - Ezúttal a képviselői vagyonnyilatkozatokról kérdeztük olvasóink véleményét.

– Nem tudom elhinni, hogy a képviselőknek annyi vagyonuk van, mint amit a nyilatkozatukban tesznek. Szerintem azt írnak bele, amit akarnak – válaszolta kérdésünkre Bürszem Balázs.

Gurzó Melinda szintén azon a véleményen van, a képviselők nem vallják be a vagyonukat. Mint mondta, hihetetlennek tartja, hogy némelyik politikusnak csupán adóssága van.

– Pozitívum, hogy mindenki számára elérhetőek a képviselők vagyonnyilatkozatai, ugyanakkor nem vagyok benne biztos, hogy azok megfelelnek a valóságnak – fogalmazott Nagy János.

Molnár Barbara szerint nem minden adat tükrözi a valóságot, ugyanakkor úgy véli, egy nagyobb vagyont nem lehet eltitkolni, mivel a szélsőséges dolgok úgyis kiderülnek.

– Papíron, lehet, rendben vannak az adatok, de nem hiszem, hogy azok megfelelnek a valóságnak. A legtöbb politikusnak bevallásuk szerint még saját személygépkocsijuk sincs – osztotta meg gondolatait Gyulai Ágnes.

Balog Dávid jó dolognak tartja a képviselők vagyonbevallását, viszont szerinte nem minden vagyont vallanak be, amit az emberek irigységével magyaráz.

HBN–SZM | Fotók: Matey István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában