BL-selejtező – Megkérdeztük: Hogyan értékeli a Loki Albániában mutatott teljesítményét?

BL-selejtező – Megkérdeztük: Hogyan értékeli a Loki Albániában mutatott teljesítményét?
Debrecen – A Loki albániai produkciójáról kérdeztük az utca emberét a debreceni Kossuth téren!

– Ilyen gyengén még soha nem láttam őket játszani. Fásultak voltak, hiányzott a tűz a játékukból, és a középpályán sem volt mozgás, csak a védekezésre mentek rá – vélekedett Farkas József.

– Többet vártam a csapattól, legalább egy döntetlenre kihozhatták volna az eredményt. Ezzel a tompa játékkal örülhetnek, hogy ennyivel megúszták, de biztos vagyok benne, hogy hazai pályán jobbak lesznek – osztotta meg lapunkkal Popovics László.

– A mai futball már üzleti, baráti alapon működik, nem az motiválja a játékosokat, hogy a hazájukat képviselve sikert arassanak. Talán a szurkolók biztatása itthon tűzbe hozza majd őket – mondta Nagy István.

– Lehet hibáztatni az edzőt a rossz taktikáért vagy a sportolókat a motiválatlan játékért, de az utazás fáradalmai is sokban befolyásolták ezt a meccset. Nyíregyházán övék lesz a győzelem. – válaszolt Szilágyi Richárd.

– Nem a megszokott színvonalon játszottak, ennek az lehet az oka, hogy lebecsülték az ellenfelet. Ez egy intő jel volt számukra, magukba fognak szállni és kiharcolják a továbbjutást – hallhattuk Nagy Dánieltől.

Szolnoki Gyula szerint nem kell messzemenő következtetést levonni a játékosok Albániában nyújtott teljesítményéből. – A Loki jól összerakott csapat, az idény elején, kemény alapozás után vannak, ilyenkor az izomzat is máshogy működik. Nem fogunk csalódni bennük, a későbbiekben sokkal kiegyensúlyozottabb játékot láthatunk majd – fűzte hozzá.

 

Bajnokok Ligája-selejtező:

 

 További hírek a haon-sportoldal kategóriából

Sporthírek