BL-selejtező – Hogyan pótolja alapembereit a Loki?

BL-selejtező – Hogyan pótolja alapembereit a Loki?
Rendkívül fontos mérkőzés vár a DVSC-Teva csapatára kedden este – amennyiben a Loki legyőzi a BATE Boriszovot a Bajnokok Ligája-selejtező 3. körében, akkor már biztos, hogy egész ősszel nemzetközi meccseket játszhat.

Nem könnyíti meg azonban Kondás Elemér dolgát, hogy több kulcsemberét is nélkülöznie kell: mint ismert, Novakovics hosszú időre kiesett, és ha ez nem lenne elég, a Boriszov elleni visszavágón a válogatott Varga József sem léphet pályára. Kérdés, a szekvezető hogyan tudja pótolni alapembereit.

Erre keressük ma a válaszokat, s az eredményt megosztjuk olvasóinkkal a Hajdú Online-on.

 


BL-selejtező – Kondás szerint a terv kétharmadát sikerült megvalósítani

Kondás Elemér, a Debrecen labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint együttese “kétharmad részben” teljesítette mindazt, amit eltervezett szerdán a BATE Boriszov otthonában rendezett Bajnokok Ligája selejtezőn, melyen 1-1-es döntetlent ért el.

BL-selejtező – A DVSC-Teva kezében van az esély

A valamivel több mint ötezer néző befogadására képes BATE-stadionban az a feladat várt a Lokira, hogy olyan eredményt érjen el a Boriszov elleni BL-selejtező odavágón, amellyel reális esélye marad a jövő kedden esedékes nyíregyházi visszavágóra. 

ÉLŐ – BL-selejtező: BATE Boriszov – DVSC-Teva 1-1 (0-0)

Élőben tudósítottunk portálunkon a BATE Boriszov – DVSC-Teva Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzésről!

BL-selejtező – Ott a lakik a DVSC, ahol tavaly a Barcelona

Nem csupán a külső szemlélő, hanem a DVSC játékosai szerint is minden igényt kielégítő szálláshelyül szolgál számukra a minszki Crowne Plaza Hotel, ahol a BATE elleni BL-selejtezőre készülnek.

BL-selejtező – Rövid sétát tett a csapat Minszkben

Szikrázó napsütésre ébredt a DVSC együttese a fehérorosz fővárosban, mint ismert, az lokisták abból az apropóból tartózkodnak Minszkben, hogy ma este magyar idő szerint hat órától a 70 km-re fekvő Boriszovban lépjenek pályára. A magyarok ellenfele a BATE gárdája lesz a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének első mérkőzésén.

BL-selejtező – Loki: bátran és fegyelmezetten!

A piros-fehérek a fehérorosz bajnok BATE Boriszov otthonában vívnak BL-selejtezőt.

BL-selejtező – Kondás: fegyelmezett csapat az ellenfelünk

Kondás Elemér, a Debreceni VSC labdarúgócsapatának vezetőedzője fegyelmezett együttesnek tartja a fehérorosz BATE Boriszovot, amely a hajdúságiak ellenfele lesz a Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójában.

BL-selejtező – Bejutott a Loki!

No, nem a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörébe, de legalább Fehéroroszországba, ami azért nagy szó, mert a minszki landolás után még jócskán igénybe vették a helyi hatóságok a BATE Boriszov elleni BL-meccsre érkezett DVSC küldöttség idejét és türelmét.Sporthírek