BL-selejtező – Az elszántság vezethet célra

Akt.:
BL-selejtező – Az elszántság vezethet célra
Labdarúgás – Biztató, 1-1-es döntetlennel a hátuk mögött várják a visszavágót a piros-fehérek.

Nagy a tétje a DVSC kedd este 20.30-kor kezdődő BATE Boriszov elleni találkozójának: ha Kondás Elemér társulata legyőzi a fehérorosz gárdát a Bajnokok Ligája-selejtező 3. körének nyíregyházi visszavágóján, akkor a legrosszabb esetben is az Európa-liga csoportkörben folytathatja a Loki.

A sorsdöntő derbi előtti napon, hétfőn délután a DVSC-TEVA labdarúgócsapata és a Boriszov is a mérkőzés helyszínén, azaz a nyíregyházi Városi Stadionban edzett.

Pontosan és taktikusan

– Nehéz mérkőzésre számítunk, jó csapat az ellenfelünk, már sokszor bizonyították, hogy idegenben is kiválóan tudnak teljesíteni – kezdte Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője, akinek csapata a helyén tudta kezelni a BATE sokpasszos játékát az odavágón. – A fehérorosz bajnokcsapat egy passzolgatós társaság, ezt tudtuk, és erre készültünk. Nem gondolnám, hogy változtatnának stílusukon a kedd esti találkozóra, ahogy idegenben, itthon is meg kell találnuk ennek az ellenszerét. Nagy elszántsággal, akaraterővel és pontos, taktikus játékkal verhető Goncsarenko alakulata – vélekedett a debreceniek szakvezetője.

Nem könnyű

Mint ismert, több alapemberét is nélkülözni kényszerül a nyíregyházi visszavágón a Loki, jelenleg talán a válogatott labdarúgó Varga József hiánya lesz a legfájóbb. – Nagyjából már összeállt a kezdő tizenegy, talán egy-két helyen még lehet változás. Józsi az egyik alapemberünk, természetesen szükség lenne a játékára, de bő a keretünk, megvannak az embereink, akik tudják pótolni – fogalmazott Kondás, aki nem érzi idegennek a nyíregyházi stadiont, amint mondta, drukkereik olyan hangulatot tudnak varázsolni, hogy szinte bárhol otthonosan érzik magukat. A DVSC-BATE Boriszov összecsapást élőben közvetítjük.

HBN


BL-selejtező – Minden játékos átérzi a derbi fontosságát

Fontos szerepe lesz a DVSC hátvédsorának a Boriszov elleni második mérkőzésen is.

 

BL-selejtező – Interjú a BATE trénerével

A BATE trénere szerint nem szörnyűség, hogy döntetlenről kezdődik a nyíregyházi visszavágó.

 

BL-selejtező – Kondás szerint a terv kétharmadát sikerült megvalósítani

02.08.2012 | Budapest, 2012. augusztus 2., csütörtök (MTI) – Kondás Elemér, a Debrecen labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint együttese “kétharmad részben” teljesítette mindazt, amit eltervezett szerdán a BATE Boriszov otthonában rendezett Bajnokok Ligája selejtezőn, melyen 1-1-es döntetlent ért el.

 

BL-selejtező – A DVSC kezében van az esély

A valamivel több mint ötezer néző befogadására képes BATE-stadionban az a feladat várt a Lokira, hogy olyan eredményt érjen el a Boriszov elleni BL-selejtező odavágón, amellyel reális esélye marad a jövő kedden esedékes nyíregyházi visszavágóra.
 

A mérkőzés percről percre!

Élőben tudósítottunk portálunkon a BATE Boriszov – DVSC-Teva Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzésről!