BL: most már meglepetés lenne a Pool kiesése

Pedig nem Vincent Kompanyék kerekedtek felül a végén
Pedig nem Vincent Kompanyék kerekedtek felül a végén - © Fotó: AFP
Manchester, Roma – A múlt szerdán rendezett negyeddöntő első mérkőzéseinek visszavágójára kerül sor kedden a Bajnokok Ligájában: az angol párharcban a Liverpool a Manchester City vendége lesz (20.45, tv: M4 Sport), míg a Barcelona az AS Romához látogat.

Amikor kisorsolták a briteket egymásnak, a többség a Cityt tartotta esélyesebbnek, hiszen Pep Guardiola együttese orrhosszal vezeti a Premier League-et, bár a bajnokságban a legutóbbi randevújukkor a Pool győzött.

Jókora „vörös vihar” zúdult az első meccs első félidejében a világoskékekre, ugyanis Kloppék atomfocija 3–0-s vezetést eredményezett. A szünet után – nyilván az eszeveszett tempót nem lehetett végig bírni – már nem született gól, de így is komoly előnnyel utazhat a német szakember legénysége Manchesterbe.

„A legfontosabb az eredmény. Most a Manchester Citynek kell lépnie. Nem hasonlítgatom össze a két csapatot, nem érdekel, hogy jobbak vagyunk-e, engem csak az érdekel, hogy elődöntőbe jussunk” – nyilatkozta a meccs után a Pool menedzsere, Jürgen Klopp.

A nap második találkozóján a Barcának van nagyobb sansza, ugyanis a katalánok 4–1-re nyertek a Camp Nouban. S az is beszédes adat, hogy Messiék még nem szenvedtek vereséget a spanyol pontvadászat eddigi, 31 fordulójában. A meccset 20.45-től (Sport1) játsszák.

HBN


Budapest - Kedden két párharcban dől el, mely csapatok jutnak be a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe. Mindkét hazai együttes háromgólos hátrányból várja a visszavágót: a Manchester City a Liverpoolt fogadja, míg az AS Romához az FC Barcelona látogat. Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavá...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek