BL: azt ígérik, a San Paolo maga lesz a pokol

BL: azt ígérik, a San Paolo maga lesz a pokol
© Fotó: AFP / Philippe Marcou
London, Nápoly – Nehéz helyzetből várja a visszavágót az Arsenal és a Napoli is.

Kedden este folytatódik a Bajnokok Ligája, méghozzá a nyolcaddöntő visszavágóinak első két mérkőzésével, vagyis újra megmérkőzik az Arsenal és a Bayern München, illetve összecsap a Napoli a Real Madriddal. Mindkét találkozó 20.45-kor kezdődik, előbbit a Sport1, utóbbit az M4 Sport közvetíti.

Fel tudnak állni?

Két héttel ezelőtt az angolok nagy verésbe szaladtak bele Münchenben, 5–1-re kaptak ki Arsene Wenger tanítványai. Így talán már kijelenthető, hogy megvan a továbbjutó csapat, bár ez majd a lefújás után válik biztossá. Annál is inkább, mivel a hírek szerint nem biztos, hogy pályára léphet a Bayern sztárkapusa, Manuel Neuer, aki még a németek szombati, 1. FC Köln elleni bajnokiján szenvedett combsérülést, ami miatt hétfőn nem is edzett társaival.

A Napoli helyzete sem túl kedvező, hiszen az odavágón 3–1-re alulmaradt a Real gárdájával szemben. Az olaszok mestere, Maurizio Sarri elmondta,a visszavágón megpróbálnak 2–0-ra nyerni, de nem hiszi, hogy ebbe belemenne a Madrid… „Nem kell kérnünk a szurkolóinkat, hogy jöjjenek ki a hazai meccsünkre, biztos vagyok benne, hogy a San Paolo maga a pokol lesz a Madrid számára, főleg, ha hamar betalálunk nekik.” – fogalmazott a tréner.

HBNTovábbi hírek a Sport kategóriából