Biztosítószekrény füstölt a tizediken

Akt.:
Biztosítószekrény füstölt a tizediken
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Hosszúpályiban baleset történt, Hajdúsámsonban egy idős ember lett rosszul. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap délelőtt Hosszúpályiban, az Erdő utcában. A baleset következtében az egyik autó, még egy beton villanyoszlopnak is nekiment. A létavértesi önkormányzati tűzoltók a járműveket átvizsgálták, áramtalanították. Az áramszolgáltató szakemberei szerint áramkimaradást nem okozott a baleset. Négyen utaztak az autóban, ketten sérültek meg, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

kv4Fotó: katasztrófavédelem

Egy családi házhoz riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat szerda délután Hajdúsámsonban, a Csokonai utcában. Az ott élő idős ember rosszul lett, és nem tudta a mentőszolgálatot beengedni otthonába. A tűzoltók egy ablakon keresztül bejutottak hozzá, majd a sérültet átadták a mentőszolgálatnak.

Tízemeletes társasház tizedik emeletén az egyik lakásban a biztosítószekrény füstölni kezdett tegnap délután. A debreceni hivatásos egység kiérkezésére a füstölés megszűnt, a tűzoltók átszellőztették a lakást.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Illusztráció: Papp-Kunkli Nóra tű. hadnagy
Hajdú-Bihar - Emellett Furtán és Balmazújvárosban is volt dolga a megyei tűzoltóknak. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől. Egy családi ház padlásfeljárója égett tegnap reggel Furtán, a Bocskai utcában. Az ott lakó a tüzet a tűzoltók kiérkezése előtt eloltotta, majd a berettyóújfalui hivatásos ...

Hosszúpályi - Egy villanyoszlopnak is nekiütközött az egyik autó - tájékoztatott a megyei katasztrófavédelem. Egymásba futott két személygépkocsi Hosszúpályiban, az Erdő utca és a Bocskai utca kereszteződésében - számolt be honlapján a katasztrófavédelem. A híradás szerint az egyik egy villanyosz...