Biztos tuzséri siker, botlott a Létavértes

A labdarúgó NB III. Tisza-csoportot 25. fordulójában két mérkőzést rendeztek szombaton. A Tuzsér biztosan nyert, ugyanakkor a bajnokesélyes Létavértes nem bírt a Cigánddal.

Tuzsér–Kótaj 5–0 (2–0)

Tuzsér, 300 néző, v.: Sipos L.

Tuzsér: Szabó B. – Fodor A., Dancs B., Szabó I., Iván A., Cseke A., Brankovics P., Setét R., Lakatos I., Gergely I. (Orgován), Minyin (Kovács I.). Megbízott edző: Pinkóczi József.

Kótaj: Kanócz B. – Horváth Cs. (Gaál Z.), Kató Gy. (Korsoveczki), Camara, Ungi, Kotricz, Gégény I., Illak Á., Bagoly Z., Rácz R. (Pécsi V.), Kovács J. Edző: Csoma Dezső.

A tuzséri csapatnak sikerült szépen búcsúzni lelkes szurkolóitól, ezen a meccsen egységes és határozott volt a hazai együttes, és ilyen különbséggel is megérdemelten győzött. Gól: Lakatos I. (6. perc), Setét R. (20., 56., 60.), Gergely (47.). Jó: Lakatos I., Fodor A., Setét R., Gergely I., Szabó B., illetve Ungi, Kató Gy. (Tudósító: Lakatos Tibor)

Pinkóczi József:  Végre a nagyon sok kidolgozott helyzetből sikerült gólokat lőni. Főleg az első félidőben volt jó a játékunk, de a másodikban is egyértelmű volt a fölényünk, gratulálok a csapatnak. Köszönjük a szurklóknak a biztatást, a szponzoroknak pedig a támogatást.

–Csoma Dezső:  Tartalékosan ennyire voltunk képesek.

További eredmény: Cigánd–Létavértes 2–2.