Biztonságosabb lett a nagyhegyesi zebra

Nagyhegyes – Első helyezést ért el egy közös pályázaton a nagyhegyesi polgárőrség és az önkormányzat, és az elnyert pénz egy részét a Veres Péter Általános Iskolánál lévő gyalogátkelőhely biztonságosabbá tételére fordították. Radarérzékelős, ledes sárga villogó jelzi az autósoknak, hogyha gyalogos kíván átkelni az úttesten. Az érzékelést követően a lámpa még 30 másodpercig ad figyelmeztető jelzést.

A gyalogos-átkelőhelyet a napokban avatták. Bajusz Istvánné polgármester köszöntötte az egybegyűlteket, majd átadta a szót Fehér Attilának, a Polgárőr Egyesület elnökének, aki beszámolt arról, hogy az elnyert anyagi támogatásból mit hajtottak végre és még mit terveznek a jövőben. Dr. Gali Sándor rendőrezredes rendőrkapitány értékelte az önkormányzat és a polgárőrség példamutató tevékenységét, illetve megemlítette, hogy a megyében több település is kezdeményezett már hasonlókat, de megvalósításra először Nagyhegyesen került sor. Bodó Sándor országgyűlési képviselő is példaértékűnek találta e létesítmény létrehozását.

HBN0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés