Biztató produkció a kézisektől, legyőzték az Érdet

Biztató produkció a kézisektől, legyőzték az Érdet
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A tavalyi NB I-es női kézilabda-bajnokság bronzérmese, az Érd ellen mérkőztek meg a felkészülés utolsó előtti hetén a debreceni lányok a Hódos Imre Sportcsarnokban.

A szerda délutáni összecsapáson a klub honlapjának beszámolója szerint helyenként látványos, jó játékkal kerekedett felül a Loki a nyáron kissé átalakult érdi együttesen. Már félidőben is vezettek a cívisvárosi lányok, a 12–11-es állás után pedig fokozatosan kezdtek egyre nagyobb előnyre szert tenni, s végül 33–26-ra nyertek. A DVSC mestere mindenkinek próbált játéklehetőséget biztosítani, a kapusok, a szélsők és a beállósok megfelezték a meccsidőt, a három belső poszton folyamatosan váltották egymást a játékosok, Karnik és Kudor egyaránt hat–hat gólig jutott. Varga József tanítványaira még vár egy edzőmeccs, augusztus 26-án 16 órától az MTK ellen.

Az erőpróba után szurkolói ankétot tartott a DVSC Kézilabda Kft. a Hódos büfében, ahol a Loki edzőjének, ügyvezetőjének és csapatkapitányának tehették fel az őket foglalkoztató kérdéseket a drukkerek.

HBNSporthírek


hirdetés