Biztató játék után kissé lazább nap Belekben

Akt.:
Ma lazább napra számíthatnak
Ma lazább napra számíthatnak - © Fotó: HBN
Belek – Jó tempójú mérkőzésen biztató teljesítményt nyújtva ért el 2–2-es döntetlent a DVSC-TEVA a törökországi edzőtáborozás első felkészülési meccsén Belekben, a hajdúságiak ellenfele a bolgár CSZKA Szófia volt szerdán délután.


– Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk egy jó csapat ellen. Változatos meccs volt, kétszer vezettek a bolgárok, de mindkétszer egyenlíteni tudtunk. A végén tizenegyest hibáztunk, ezen kívül volt néhány helyzetünk, tehát akár nyerhettünk is volna. Összességében a csapat jó teljesítményt nyújtott. Mindenki 45 perc játéklehetőséget kapott, csak Nenad Novakovics volt végig a pályán – értékelt Kondás Elemér vezetőedző a klub hivatalos honlapján.

A legénység programjában csütörtökön egy edzés szerepelt, délután pedig masszázzsal regenerálódik a csapat.

HBN


Megérkezett Belekbe a DVSC-TEVA legénysége
03.02.2014 | Debrecen, Belek – Az OTP Bank Liga éllovasa tíz napig Törökországban edzőtáborozik.


Bulgária legsikeresebb klubja ellen játszanak
04.02.2014 | Belek, Debrecen – Szerdán már pályán a Loki, a CSZKA Szófia lesz az ellenfél Belekben.


Az első törökországi edzőmeccs következik
Debrecen – Szerdán délután lejátssza első felkészülési mérkőzését a Belekben edzőtáborozó DVSC-TEVA csapata, melynek ellenfele a CSZKA Szófia, a bolgár rekordbajnok lesz.


Két órát csúszik a Loki meccse!
Debrecen – A Loki hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint két órával később, magyar idő szerint 16 órakor kezdődik a DVSC-TEVA edzőmeccse a törökországi Belekben.


Fotók: Ide járnak edzőtáborozni a magyar csapatok
Belekben nem csak nyáron van nagyüzem. Az üdülőfalut az év első hónapjaiban futballisták lepik el, ide jár edzőtáborozni a magyar élvonal is. Nézze meg hol készül a rajtra a Debrecen és a Diósgyőr!


Kezdésként ikszelt a Loki Belekben
Belek – Kétszer is egyenlíteni tudott a DVSC a bolgár CSZKA Szófia ellen, mindkétszer Kulcsár révén.