Bíróság elé került Keira Knightley állítólagos zaklatója, egy lengyel férfi

Megjelent egy londoni bíróság szombaton az a lengyel férfi, aki a vád szerint zaklatta a brit színésznõt, Keira Knightleyt.

A 41 éves Marek Daniljukot két nappal ezelõtt vették õrizetbe egy londoni színháznál, amelynek elõadásán a sztár éppen fellépett.

A 24 éves Keira Christina Knightley gyermekszínészként kezdte karrierjét. Nemzetközi ismertségre 2003-ban tett szert a Csavard be, mint Beckham és A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka címû filmek fõszereplõiként.

Knightley azóta számos hollywoodi produkcióban szerepelt, 2005-ben Oscar-díjra is jelölték a Büszkeség és balítélet legfrissebb változatában nyújtott alakításáért. 2007-ben A Karib-tenger kalózai: A világ végén és a Vágy és vezeklés címû filmekben láthatták a nézõk.

 

A színésznõ tette feljelentést a London északi részén élõ lengyel férfi ellen, akit akkor vették õrizetbe csütörtökön, amikor Knightley Moliere Mizantrópjában lépett fel a Comedy Theatre-ben. Keira Knightley korábban azt állította, hogy két évvel ezelõtt öt férfit figyelt meg, akik rendszeresen a nyomában jártak.