haon-sportoldal

2008.12.30. 16:56

Legszebb sportolónő: végső visszaszámlálás

<p>Debrecen (HBN – T. N.) – Még szerda estig lehet szavazni a Hajdú-bihari Napló és a Hajdú Online közös játékában, amely azt hivatott eldönteni, hogy az olvasók szerint ki a 2008-as esztendő legszebb sportolónője a megyében.</p>

Érdemes tehát még az utolsó napon is szavazni, mert egy kitűnő hajrával a legvégsőbb pillanatban is megváltozhat a sorrend.

A jelenlegi állás szerint Nyitrai Zita, a Hajdúnánás-Termál SC gyönyörű kézilabdázója vezet, a voksolók több, mint negyede szerint ő a legszebb. Zitát Horváth Magdolna, az Aktív Fitness csinos versenyzője követi, tizenhat százalékkal, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokán a Salescon-Eötvös DSE röplabdása, Veres Csilla áll.

Az élmezőnyben tartózkodó sportladyk mögött is igen szemrevaló sportolónők küzdenek, érdemes hát rájuk klikkelni a http://haon.hu oldalon! A verseny eredményhirdetése január másodikán, pénteken lesz.

 

ITT SZAVAZHAT!

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!