Bíróság elé állhat a két tolvaj és az orgazda

Bíróság elé állhat a két tolvaj és az orgazda
© Fotó: police.hu
Balmazújváros, Hortobágy – Bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást a három gyanúsítottal szemben a balmazújvárosi rendőrök.

Lopás bűntett és orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya három debreceni lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint 2016. december 23-án délután egy Hortobágyon található körbekerített építési területről ismeretlenek eltulajdonítottak egy munkagéphez tartozó hidraulikus bontókalapácsot és egy árokásó kanalat. A nyomozók a beszerzett információk alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két debreceni férfit. Az egyenruhások előállították a 30 éves T. Attilát és a 34 éves T. László Miklóst a Balmazújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók kihallgatták őket. A rendőrök beazonosították a szintén debreceni 34 éves T. Lászlót, aki a gyanú szerint a lopott tárgyakat megvette a gyanúsítottaktól.

A nyomozóhatóság a három gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást február 24-én befejezte és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –