Bíróság elé áll a biciklitolvaj

Akt.:
Balmazújváros – A balmazújvárosi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást N. Gézánéval szemben, aki a gyanú szerint egy helyi pizzéria udvaráról tulajdonított el egy kerékpárt.

A nyomozás adatai szerint egy férfi 2015. május 8-án 9 óra 10 perckor tett feljelentést a Balmazújvárosi Rendőrkapitányságon arról, hogy egy helyi pizzéria udvarán lezáratlan állapotban hagyott kerékpárját ismeretlen eltulajdonította. A rendőrök a bejelentést követően adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható N. Gézáné helyi lakost, akinél házkutatást tartottak és megtalálták az ellopott kerékpárt, amit lefoglaltak. A járőrök a nőt elfogták és előállították a Balmazújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt beismerő vallomást tett.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság az 56 éves gyanúsítottal szemben lopás vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –