karanténkirály

2020.06.19. 12:34

Király lehet a bombázóból

Dombi Tibor a Karanténkirály című műsor döntőjében méretheti meg magát.

Debrecen 20170809 Labdarúgás 2017 Õsz DVSC Akadémia Dombi Tibor

Fotó: Nemzeti Sport-archív

Dombi Tibor ritkán vállal el médiaszereplést, most mégis igent mondott a Sport Tv felkérésére. A karantén ideje alatt indult vidám sportműsor egyik vendégeként a döntőig versenyezte be magát a Loki ikonikus szélsője. A műsorban szerzett élményeiről a Napló kérdezte a futballistát.

Fő a jókedv

Csaknem másfél hónappal ezelőtt indította el tizenöt részes műsorát a sportcsatorna. Az előzetes elképzelések szerint tizenhat egykori és még aktív sportoló vív a Karanténkirály trónjáért. A csatorna a szereplők egyikének Dombi Tibort, a DVSC egykori labdarúgóját, és frissen megválasztott pályaedzőjét választotta.

– Sokat viccelődtek a Sport Tv kollégái, hogy a focis műsorukban sosem vállaltam szerepet, cserébe az amerikai focis Trash Talk című műsorokban többször is megfordultam. Végül a Trash Talk szerkesztője, Gallai László hívott fel, hogy szerepelhetnék a Karanténkirályban is. Elsőre nem is igazán tudtam, hogy hogyan is lesz ez: együtt adunk elő valamilyen performanszt a többiekkel, vagy egyenként versenyzünk majd. Annyi volt a célom, hogy megnevettessem a nézőket, és mindenki jól érezze magát. Nem gondoltam, hogy a döntőig juthatok, csak jött egyik meccs a másik után és – mivel versenyző típus vagyok – egyre jobban felspannolt a végső győzelem gondolata – mondta a rutinos futballista.

Kreatív ötletek

A versenyzőknek saját videókkal is elő kellett rukkolniuk, Dombi Tibor pedig a legegyedibb módját választotta a videózásnak. – Megmondom őszintén, nem igazán vagyok jelen a social media platformokon. A telefonomon is csak egy-két csoport tagja vagyok: a zenekar, az amerikai focis ismerősök és pár barát tartozik ide. A megmérettetés előtt két nappal egy NFL- es cimborám küldött pár virtuális állatokat tartalmazó videót, és adódott az ötlet, hogy valami hasonlóval szálljak harcba a továbbjutásért. Itt is – mint mindig – az volt a fő szempont, hogy jól érezzük magunkat. Az anyagaink elbírálója Scherer Péter színész volt, akivel személyesen nem ismerjük egymást, a filmjei alapján azonban nagyon szimpatikusnak tűnt nekem. Örültem, hogy ő zsűrizik, mert érezhető volt, hogy nem a szakmaiság lesz hangsúlyos, ő is inkább poénra vette a dolgot. Magát a műsort nagyon élveztem. Komoly dolgokra nem igazán szeretek jelentkezni, de ez a szórakoztató vonal kifejezetten tetszett, remélem boldog pillanatokat okoztunk a nézőknek. A jövőben sem tervezem, hogy szakértőként dolgozzak egy sportműsorban, de az amerikai focis vonalon szívesen mesélek a személyes élményeimről, ha jön felkérés, hiszen tíz éve járok ki különböző NFL-mérkőzésekre.

Péter Szabolcs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában