Birmingham is megismerte a nevét

Oláh Vivien
Oláh Vivien - © Fotó: magánarchívum
Birmingham, Debrecen – Oláh Vivien body fitness kategóriában megnyerte a Bodypower Pro-t.

A Birminghamben megrendezett Bodypower Pro versenyen vett részt nemrég a debreceni sportoló, Oláh Vivien. A body fitness kategóriában színpadra lépő Cutler Team-versenyző nem aprózta el a fellépést, hiszen megnyerte a viadalt.

A struktúrán javítana

– Arra készültem, hogy nyerek, nagy örömömre, ez sikerült – nyilatkozta Vivien. – Egy három hónapos, intenzív felkészülés végén érkeztem meg Angliába, az eredmény azt mutatja, a formám meggyőzte a bírákat – fogalmazott az ifjú hölgy, akivel kapcsolatban a Bodypower Pro után is felvetődött a kérdés, sikerül-e idővel profivá válnia.

– Ehhez minimum meg kellene nyernem még egy nemzetközi versenyt, illetve egy abszolút bajnoki címet kellene elhódítanom – tette hozzá.

Vivien elmondta, az őszi versenyszezont kihagyja, mert egyéb dolgaira koncentrál, azonban tavasszal újra harcba száll. – A további sikerekhez elsősorban a test struktúráján kell javítanom, tehát szélesebb hát és keskenyebb derék a cél, ezen dolgozom a jövőben – fogalmazott Vivi, aki egyébként meglátogatta Birminghamben a többszörös Mr. Olympia-győztes legenda, Dorian Yates termét, s természetesen edzett is a gymben.

HBN-TNTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek