Helyi közélet

2007.12.21. 16:28

Aki a színpadon sem cenzúráz

<p>Debrecen, Hajdúszoboszló – A népszerű humorista, a Dizájn center atyja, Fábry Sándor december 28-án, pénteken Debrecenben, másnap pedig Hajdúszoboszlón ad önálló estet. Telefonon értük el a közismert showmant.</p>

Napló: Kik azok a humoristák, akiken Ön is jól szórakozik?
Fábry Sándor: Több olyan ember is van, akikben szeretek valamit. Kedvelem például a dumaszínházas fiúkat, akik közül Litkai Gergellyel, Kőhalmi Zoltánnal és Aranyosi Péterrel a Showderben is együtt tevékenykedem. Ha szórakozni akarok, csak lemegyek és meghallgatom őket a Godot Kávézóban. A nagy

öregek közül Öveges József fizikus előadásmódja jelentett kikapcsolódást leginkább, HofiGéza és Boncz Géza pedig természetesen örök kedvencek.

Napló: Nem lehet egyszerű egy olyan, régóta nagy sikerrel futó műsorba folyamatos újdonságot hozni, mint a Dizájn center.
Fábry Sándor: A közönségtől is kapunk „értékeket”, de nem mindig gyűlik össze megfelelő mennyiségű, ezért van, hogy a teljes tematikát mi találjuk ki, példál mikor a számítógép kidobásra szánt alkatrészeit „újrahasznosítva” hétköznapi „használati tárgyként” mutattuk be.

Napló: A Csillag születikben egy egészen új műfajban tűnik fel a képernyőn. Miért vállalta el, hogy zsűrizi a versenyzőket?
Fábry Sándor: Szívesen veszek részt olyasmiben, ahol tehetségeket fedeznek fel. Végignéztem a válogatókról készült felvételeket, és úgy találtam, ehhez szívesen adnám a nevem. Örvendetesnek tartom, hogy a nylonzene és a műgagyik világában három folklór jellegű produkció is bekerülhetett a döntőbe.

Szombaton eldől ki az ország "csillaga"

KovácsovicsFruzsina Bereczki Zoltánnal, Utasi Árpi Szabó Gyula bácsival, Bíró Gergő a Nox-szal, a 4 for dance pedig Sub Bass Monster-rel közös produkciót ad majd elő. Az est folyamán színpadra lépnek a már kiesett középdöntősök, akik meglepetésdalokkal és duettekkel fokozzák majd az ünnepi hangulatot. A műsor sztárvendége Miklósa Erika, a világhírű operaénekesnő lesz. 

 

Kapcsolódó anyagok:

  • Elstartolt a Csillag születik
  • Csillag születik - Bíró Gergely
  •  

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában