Bulvár, celeb

2008.05.27. 09:56

Pénzért ölték meg Bajor Imre sofőrjét

<p>Már előzetesben van az a 21 éves román állampolgár, aki egy mobiltelefonért ölt tíz napja a Budapesten. Az áldozat, Bajor Imre és más közéleti személyiségek sofőrje volt.</p>

A nyomozók alig egy hét alatt fogták el a 60 éves férfi gyilkosát, aki először tagadta tettét, majd mindent bevallott. A román állampolgárságú, de magyar férfi nem sokkal a gyilkosság előtt ismerte meg áldozatát.

Elmondta, hogy csak azért barátkozott vele, hogy kirabolja. Bajor sofőrje azonban bízott benne és még a lakásába is beengedte, sőt magára is hagyta. Ezt használta ki a 21 éves férfi, aki azonnal értékek után kutatott. Az áldozat azonban a vártnál hamarabb ért haza.

A hangos szóváltást dulakodás követte, majd előkerült egy kalapács és egy csavarhúzó, amivel a férfi megölte a lakás tulajdonosát.A gyilkos egy mobiltelefonnal menekült el, amit később pár ezer forintért eladott.
Forrás: Erdon
· Révész Máriusz verése 
· Kasza, kés, vasvilla Nagykállóban
· Kalapáccsal verték áldozataikat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!