Bircze István a Civil Fórum képviselő-jelöltje

Akt.:
A Civil Fórum Debrecen Egyesület bemutatta a 6. önkormányzati választókörzet, időközi választásán induló jelöltjét, Bircze Istvánt
A Civil Fórum Debrecen Egyesület bemutatta a 6. önkormányzati választókörzet, időközi választásán induló jelöltjét, Bircze Istvánt - © Fotó: Matey István
Debrecen - Bemutatta a 6-os számú választókerületben tartandó időközi választásra (május 7.) jelöltjét a Civil Fórum Debrecen Egyesület.

A választáson Bircze István helyi lakos indul. A jelölt hentesként dolgozik, és egy családi kisvállalkozást vezet. Programját „Itt lakom” címmel fogalmazta meg, mivel a 6-os kerület lakosaként átlátja a helyi problémákat, és tudja, hogy min kellene változtatni. Képviselőként kerékpárutakat és járdákat építtetne, mivel ezek hiánya már több halálos kimenetelű balesetet okozott. Hozzátette, ezen felül szükség van még az utak és a buszközlekedés javítására, az infrastruktúra fejlesztése, a csatornahálózat rendbetételére, valamint az árkok folyamatos tisztítására.

cf1

Fotó: Matey István

Dr. Gondola Zsolt Zoárd, az egyesület elnöke elmondta, 15 éve jelen vannak Debrecen életében, azóta képviselik a civilek érdekeit. Kijelentette, nem kellett jelöltet keresniük, mivel többen is jelentkeztek a feladatra, közülük pedig Bircze István választották, akit a helyiek is jól ismernek.

HBN–BR


Másfél hónap múlva időközi választás, hétfőn három párt is bemutatta a jelöltjét

Türk László a Fidesz-KDNP, Orosz Tamás az Együtt, Keresztesy Gergő pedig a Jobbik színeiben indul.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .