Bill, a király Debrecenbe tart

Bill, a király Debrecenbe tart
Debrecen – A legfeketébb hangú magyar énekes, a hazai blues zászlóvivője érkezik a Lovardába november 6-án, szombaton, hogy a Lord társaságában tegye oda magát a színpadra.

Utánozhatatlan hangjával generációk meghatározó énekese, zenésze Deák Bill Gyula, aki végre újra Debrecenben koncertezik. A leglátogatottabb internetes videómegosztó oldalon a Rossz vér című dalát már közel félmillióan nézték meg a Kapitánynak, akinek koncertjein még a mai napig is feltűnnek a lepedőre fújt rajongói üzenetek, az elismerő, biztató és kedves szavak.

 

A közönség felől érkező visszajelzések a legmeghatározóbbak

 

Írhatnak az újságírók, az ítészek jót és rosszat egyaránt, mégis talán a közönség felől érkező visszajelzések a legmeghatározóbbak a művészek számára, Deák Bill pedig, ahogy a hozzá kötődő oldalakon olvasható, igencsak szép számmal kap a zeneszerető közönség felől pozitív üzeneteket. „A magyar blues zene egyik, ha nem a leghitelesebb alakja”, „a hangja a holtat is felébreszti”, „ő a Király mind hangban, mind hitelességben… a legjobb” – és lehetne akár oldalakon idézni közönségét, ám a zenéjében rejlő energiát talán a következő bejegyzés fejezi ki legjobban: „Bill papa a király! Rengetegszer jelentettek számomra megnyugvást a dalai, zaklatott, vagy szomorú óráimban. Remélem, még sokáig köztünk lesz a blues királya. Éljen soká!”

INFO
A szombat esti bulira – ahol a Lord, a Chrome Rt. és a Hangtapasz melegíti be a közönséget Bill Kapitány előtt – jegyeket elővételben a Napló-székházban, a Mezonban, a Rock-Ness lemezboltban és a Lovarda sörözőjében válthatnak.