Bika Szerelmi Horoszkóp 2010.

Bika Szerelmi Horoszkóp 2010.
Az idősebb Bikák családjukban, gyermekeikben lelik örömüket 2010-ben.

Míg a fiatalok és szabadok (meg a kevésbé fiatalok, de még szabadok is) a szerelemben keresnek kárpótlást, bármi kellemetlenség éri őket az élet egyéb területén. A Vénusz januárban a tartós kapcsolatban élőket kényezteti. Új arcáról ismerheted meg a párodat, s talán álmodban sem gondolsz arra, hogy ezeket az új vonásokat épp a veled töltött idő alakította ki.

Ha viszont ez a varázslat elmarad, akkor a márciusi Plútó-átvonulás a szakítást készíti elő, és ezzel teremt lehetőséget az új boldogság megkereséséhez. Márciusban egyébként a Vénusz az Uránusszal találkozva jó néhány váratlan helyzetet teremt, amire előre felkészülni nem lehet, és amiket épp a spontán döntés tesz izgalmassá. A szerelem bolygója segít az igazit megtalálni. S ha nem is kötelezed el magad azonnal, ebből a találkozóból évtizedekre szóló kapcsolat születhet.

Májusban a Plútó felfordulást okozhat: pletykák, vagy egy családi perpatvar ugyan felborítja lelki nyugalmad, esetleg feltűnik egy vetélytárs. De felbukkanhat a régi kedvesed is, és ez a találkozás olyan elfeledettnek hitt érzéseket ébreszt mindkettőtökben, hogy őrültségekre is képesek lesztek egymásért. Egész eddigi életeteket felborítjátok, csak azért, hogy ott folytathassátok, ahol az a régi románc annak idején abbamaradt. Novemberben a sorsodat hosszú távra meghatározó döntésre szánod el magad.

Forrás: Astronet.hu