Videó: Fáradt volt, de nem pihent – Megszólalt a Biharkeresztesnél karambolozó kisbusz sofőrje

Videó: Fáradt volt, de nem pihent – Megszólalt a Biharkeresztesnél karambolozó kisbusz sofőrje
© Fotók: Matey István
Biharkeresztes, Debrecen – Nem emlékszik a balesetre, minden egy pillanat alatt történt – ezt mondta az a román sofőr, aki három ember haláért lehet felelős. Csütörtökön 30 napra előzetes letartóztatásba került.

Kedd hajnalban csapódott neki a kisbuszuk egy kamionnak a 42-es főúton. Az RTL Klub híradója úgy tudja, Londonból indult haza nyolc román munkással. A hírműsor információi szerint a sofőr hosszabb pihenő nélkül, egyszerre akarta levezetni a csaknem 2000 kilométeres távot, de elaludt – ez okozhatta a tragédiát.

Forrás: RTL Híradó


Biharkeresztes - A bíróság elrendelte annak a 35 éves román férfinek az előzetes letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint a 42-es számú főúton halálos kimenetelű balesetet okozott. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya – szakértő bevonásával – halálos kö...

Biharkeresztes - Elaludt a sofőr, hárman vesztették életüket, hatan megsérültek a 42-es főúton, miután egy bolgár kisbusz kamionba rohant kedd hajnalban. Az RTL Klub híradójának riportja. Forrás: RTL Híradó [related-post post_id="3561783"] [related-post post_id="3561500"]Biharkeresztes.
HAON.HU


hirdetés