Trükközni próbált a határon, a rendőrök nem vették be

Akt.:
Trükközni próbált a határon, a rendőrök nem vették be
© Fotó: police.hu
Ártánd – Elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint hamis dokumentumot adott át az ártándi határátkelőhelyen.

Egy bolgár rendszámú autót vezető román férfi január 26-án délelőtt belépésre jelentkezett az ország területére Ártándnál. Az ellenőrzés során a sofőr átadta a rendőrnek a román személyi igazolványát, az osztrák hatóságok által kiállított vezetői engedélyét, valamint a bolgár forgalmi engedélyét és az ahhoz tartozó műszaki érvényességet igazoló dokumentumot. A rendőrnek gyanús lett a román férfi által átadott műszaki érvényességet igazoló lap, amelyről az alapos ellenőrzés során megállapította, hogy az hamis. A rendőrök az okmányt lefoglalták, az 55 éves járművezetőt pedig bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozó hatóság a román állampolgárral szemben közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt indított büntetőeljárást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Ártánd - A rendőrök az ártándi határon fogtak el egy budapesti férfit, akivel szemben azért adtak ki elfogatóparancsot, mert nem kezdte meg jogerős büntetése leöltését. Január 24-én 14 óra 30 perckor jelentkezett belépésre Ártándnál egy teherautóval közlekedő férfi és utasa. A rendőrök ellenőrizt...

4,3 millió forintot ért a zsákmány
Ártánd - A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Ártándnál egy francia személygépjárműben megközelítőleg 4,3 millió forint értékű adózatlan dohányterméket találtak. Az ügyben költségvetési csalás miatt indult eljárás. A NAV Hajdú-Bihar megyei pénzügyőrei Ártándnál egy francia személygépjár...Biharkeresztes.
HAON.HU


hirdetés