Körözték az ártándi határon elfogott két férfit

Körözték az ártándi határon elfogott két férfit
© Fotó: police.hu
Ártánd – Ártánd Közúti Határátkelőhelyen április 26-án 1 óra 45 perckor egy autóbusz utasaként jelentkezett belépésre, Magyarország területére egy 28 éves férfi. Az ellenőrzést végrehajtó rendőr megállapította, hogy a román állampolgárral szemben a Kiskunhalasi Járásbíróság nemzetközi, míg a Kiskőrösi Járási Ügyészség európai elfogatóparancsot adott ki járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt.

A férfit a rendőrök elfogták, előállították, majd a további intézkedések céljából átadták őt a Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársainak.

Egy férfi 2017. április 26-án 14 óra 50 perckor Ártánd Közúti Határátkelőhelyen egy személygépkocsi utasaként jelentkezett belépésre, az ország területére. Az ellenőrzést végző határrendész megállapította, hogy a 44 éves férfival szemben a Gyulai Törvényszék közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a román állampolgárt elfogták, a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –Biharkeresztes.
HAON.HU

További hírek a HAON - Vízilabda kategóriából


hirdetés