Körözött sofőr és pótkocsi akadt fenn az ártándi ellenőrzésen

Körözött sofőr és pótkocsi akadt fenn az ártándi ellenőrzésen
© Fotó: police.hu
Ártánd – A biharkeresztesi rendőrök egy férfit őrizetbe vettek, egy pótkocsit pedig lefoglaltak.

Ártánd Közúti Határátkelőhelyen augusztus 23-án 15 óra 30 perckor Magyarország területére belépésre jelentkezett egy teherautó sofőrje. A rendőrök ellenőrizték a 25 éves férfi adatait, amely során megállapították, hogy vele szemben a Mátészalkai Járásbíróság közokirat-hamisítás bűntett és más bűncselekmények elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A román állampolgárt a rendőrök elfogták és előállították a Biharkeresztesi Rendőrőrsre, ahol őrizetbe vették.

Szintén az ártándi határátkelőhelyen jelentkezett belépésre augusztus 23-án 21 óra 15 perckor egy férfi az általa vezetett tehergépjárművel. A rendőrök ellenőrizték a román állampolgárt és gépjárműve adatait, amely során megállapították, hogy a jármű vontatmányát a német hatóság körözi. Az egyenruhások a pótkocsit lefoglalták és a 32 éves férfit a további eljárás és meghallgatás céljából előállították a Biharkeresztesi Rendőrőrsre.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

Biharkeresztes.
HAON.HU


hirdetés