Karambol a Klinikán, kisbuszos baleset Hajdúböszörménynél

Karambol a Klinikán, kisbuszos baleset Hajdúböszörménynél
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Lássuk, hogyan ért véget a hét a rendőrség, a mentőszolgálat és a katasztrófavédelem hajdú-bihari munkatársainak számára.

A hajdú-bihari rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 11 személyt fogott el, akik közül 9 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 2 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. Az egyenruhások 8 személyt állítottak elő, köztük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt.

A megyei mentőszolgálat munkatársai 177 feladatot láttak el vasárnap. Dél körül Hajdúböszörmény és Hajdúvid között személyautó ütközött kisbusszal, a balesetben egy ember könnyebben megsérült. Délután fél 3 körül pedig a Klinika területén karambolozott két személygépkocsi, a mentőket itt is egy könnyű sérülthöz riasztották.

A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság beszámolója szerint úttestre dőlt egy fa a 4-es főút Pallagi úti kereszteződésénél vasárnap, a kora reggeli órákban. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével a sérült fát feldarabolták, és a forgalmi akadályt megszüntették. Anyagi kár nem keletkezett, és személyi sérülés sem történt.

Leomlott egy családi ház melléképületének fala tegnap délelőtt Álmosdon. Az építésügyi hatóság szakembere az épületet lakhatatlannak nyilvánította, ezért a létavértesi önkormányzati tűzoltók az épület veszélyes részeit lebontották, és a benne található tárgyakat kihozták. Az értékmentést követően a területet átadták az önkormányzat szakembereinek. Személyi sérülés nem történt.

Két méter hosszan izzott a korom egy lakóház kéményében tegnap délben Biharkeresztesen, a Széchenyi utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották, így az nem terjedt át a födémre. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, mivel a ház fűtése egyéb módon megoldott. Személyi sérülés nem történt.

A hajdúnánási és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók is segédkeztek a Hajdúböszörmény és Hajdúvid között történt, korábban említett baleset helyszínén. A lánglovagok a sérült járműveket feszültségmentesítették. Az egyik autóban egy, a másikban két ember utazott, egyikük könnyebben megsérült.Biharkeresztes.
HAON.HU


hirdetés