Busz hátulja sodort el egy gyereket a Petőfi téren

Busz hátulja sodort el egy gyereket a Petőfi téren
© Fotó: Derencsényi István, archív
Hajdú-Bihar – A jármű farrésze belógott a járdára a kanyarban. A kisfiú meg is sérült. Ügyeleti hírek csütörtökről.

Szokatlan körülmények között ütöttek el egy biciklist csütörtök délelőtt Debrecenben. Nem sokkal 9 óra előtt a Péterfia utca páros oldalában, a járdán tekert a Hunyadi utca felől a Bem tér felé a későbbi sérült, amikor a Thaly Kálmán utcához érve, az úttesten akarta útját folytatni. Ott azonban nem adott elsőbbséget egy a Thaly Kálmán utcán érkező autónak. Így összeütköztek. A biciklis 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

Elsodort egy autóbusz hátulja egy gyereket csütörtök délután a debreceni Petőfi téren. A Homokkerti felüljáró melletti végállomásról úgy indult el a járat a Nagyállomás felé, – a sofőr figyelmetlensége miatt – hogy a jármű farrésze a kanyarban belógott a járdára, ahol elcsapott egy ott szabályosan tartózkodó 9 éves kisfiút, aki 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Romániából Magyarországra szeretett volna belépni az ártándi határátkelőnél egy svájci rendszámú mikrobusszal egy román állampolgárságú férfi csütörtök késő este, 22 óra 20 perckor. Az ellenőrzés során azonban kiderült, hogy svájci hatóság körözi a mikrobuszt. Így az autót lefoglalták, a gépjármű vezetőt pedig előállították.

Meglazultak egy téglafal darabjai és a szomszédos épület tetejére estek belőle darabok tegnap délelőtt Debrecenben, a Malvin utcán. A téglák a tetőt beszakították. A debreceni hivatásos tűzoltók létra segítségével, kéziszerszámokkal eltávolították a meglazult tűzfal elemeit, ezzel a további veszélyt elhárították. Az eset során nem sérült meg senki, de kisebb anyagi kár keletkezett.

Lehasadt és egy ruhaszárítón felakadt egy tíz méteres fa egyik ága csütörtök délelőtt Hajdúnánáson, a Mártírok útján. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók kihúzós létrán keresztül távolították el az ágat.

Két személygépkocsi és egy kamion ütközött össze csütörtök délután Berettyóújfaluban, a Honvéd utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók elvégezték a járművek feszültségmentesítését, majd átvizsgálták azokat. A baleset során nem sérült meg senki és a kamion rakománya is sértetlen maradt.

Villanyvezetékre szakadt és a gyalogosforgalmat veszélyeztette csütörtök délután egy tizenöt méteres fa egyik ága Hajdúnánáson, a Bocskai utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók az áramszolgáltató segítségével a faágat eltávolították. Személyi sérülés és anyagi kár nem keletkezett.

HBN


Hajdú-Bihar - Gázpalackból kiáramló gáz és égő gyertyák találkozása okozott balesetet. Ügyeleti hírek szerdáról. Kisebb robbanást idézett elő egy gázpalackból kiáramló gáz Tégláson, a Kossuth Lajos utcában tegnap délután. A nyári konyhában tartott palack nyitva volt, közelében gyertyák égtek. A k...Biharkeresztes.
HAON.HU


hirdetés