Baleset a 42-es főúton, egy ember megsérült

Akt.:
Baleset a 42-es főúton, egy ember megsérült
© Illusztráció: Matey István, archív
Biharkeresztes – Két tehergépkocsi ütközött össze Biharkeresztes és Ártánd között – tájékoztatott honlapján a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint szeptember 24-én 9 óra 30 perc körül két teherautó közlekedett a 42-es számú főút 59. kilométerszelvényében Biharkeresztes felől Ártánd irányába, amikor eddig tisztázatlan körülmények között összeütköztek – olvasható a police.hu-n.

A közlemény szerint a balesetben az elsődleges információk szerint az egyik sofőr megsérült. A megyei katasztrófavédelem honlapjának tájékoztatása alapján a helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben a balesettel érintett útszakaszon, ezt később félpályásra mérsékelték, majd 13 óra 40 perckor teljesen megszüntették.


Debrecen - Két gépkocsi ütközött össze Debrecen térségében, a 48-as főút halápi településrész melletti szakaszán - olvasható a megyei katasztrófavédelem honlapján. A tájékoztatás szerint az ütközés következtében az egyik jármű az oldalára borult. A kocsikban összesen négyen utaztak, a mentők vizs...Biharkeresztes.
HAON.HU


hirdetés