Átadták Romániának az autópályán kerékpározó szír migránst

Akt.:
Átadták Romániának az autópályán kerékpározó szír migránst
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – Visszakerült Romániába az a szír férfi, akik illegálisan lépte át az államhatárt, majd egy Nagykerekinél elkötött kerékpárral az M35-ös autópályán keresztül próbált meg eltekerni Budapestig.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Hajdúböszörményi Autópálya Alosztály járőrei október 10-én igazoltattak egy férfit, aki Budapest irányába kerékpározott az M35-ös autópályán. A férfi szír állampolgárnak vallotta magát, azonban magyarországi tartózkodásának jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni. A rendőrök előállították a 23 éves férfit a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségre, ahol jármű önkényes elvétele és tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatásának céljából.

Debrecen - Visszakerült Romániába az a tizenegy külföldi, akik illegálisan lépték át az államhatárt - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden este az MTI-vel. Plásztán-Kopcsa Kamilla emlékezetett rá, hogy hétfő este 22 óra 30 perc körül Debrecen közelében tizenegy ...

A beszerzett adatok szerint a külföldi Magyarország területére a zöldhatáron jött át, majd Nagykerekinél magához vett egy őrizetlenül hagyott biciklit, amivel Budapestre akart menni. A rendőrök az illegális migránst október 11-én 20 órakor átadták a román hatóságoknak – közölte a Hajdú-Bihari Rendőr-főkapitányság.Biharkeresztes.
HAON.HU


hirdetés