Helyi közélet

2013.05.31. 15:06

A városháza előtt tiltakozott a DK

Debrecen - A „trafikmutyi” ellen demonstrált a Demokratikus Koalíció debreceni szervezete pénteken délután a régi városháza előtt.

Debrecen - A „trafikmutyi” ellen demonstrált a Demokratikus Koalíció debreceni szervezete pénteken délután a régi városháza előtt.Az új trafiktulajdonosok közt jó számmal vannak becsületes, dolgozni akaró emberek is, de sokan a Fidesz hozzátartozói, haverjai, rokonai! A trafikügy tükrözi a Fidesz hazug, korrupt és kirekesztő politikáját: a koncessziós korrupcióval a mozgáskorlátozott, munkanélküli, vagy éppen néhány évvel nyugdíj előtt álló emberektől vették el a biztos megélhetést és adták át a fideszes kezekbe” – vélik a DK tagjai.

A párt álláspontja szerint „a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.-nél, illetve a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban is megsemmisítik a trafikpályázatok adatait, hogy ezzel meggátolják a nyertes pályázatok tartalmának nyilvánosságra kerülését”.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában