Biciklitolvajt keres a rendőrség

Biciklitolvajt keres a rendőrség
© Fotó: police.hu
Debrecen – Egy debreceni társasházból tulajdonított el egy biciklit a keresett férfi – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Debreceni Rendőrkapitányság nyomozást folytat lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen tettes 2018.október 22-én 0 óra 30 perc körül egy Debrecen, Garai utcai társasházból eltulajdonított egy kerékpárt. A bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható személyről felvétel készült – olvasható a police.hu-n.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfiról, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.