Biciklit és lovat is gázoltak már a veszélyes kereszteződésben

Akt.:
Biciklit és lovat is gázoltak már a veszélyes kereszteződésben
© Forrás: Google Street View
Debrecen – Özönlenek a levelek szerkesztőségünkbe, amiben a problémás kereszteződéseket sorolják. Egyik olvasónk egy olyan veszélyes szakaszról írt, ahol a saját szemével látta, ahogy elütnek egy kerékpárost.

„Van egy kereszteződés, ami megérne annyit, hogy továbbítsák az illetékeseknek.

Debrecenből Józsa irányába tartva Józsa előtt balra a Vállalkozói Telephelyek, jobbra a Harstein kert felé lehet fordulni. Ebben a kereszteződésben már számtalan baleset történt. Személyesen is szemtanúja voltam az egyik balesetnek amikor autó kerékpárost gázolt, de volt már, amikor teherautó ütött el kerékpárost és olyan eset is előfordult amikor a ló és lovasa volt a baleset elszenvedője.

Hétköznapokon reggel 7 és 8 óra között valamint délután 16 és 18 óra között szinte lehetetlenség kifordulni balra nagy ívben.

Alsó Józsa felől Debrecen irányába szabálytalanul fordulnak ki a járművek, belefordulnak a kanyarodósávba majd ott próbálnak meg kigyorsítani balesetveszélyesen. Korábban lámpás kereszteződésre alakították, de az autópálya befejeztével ez megszűnt.

Mindenki számára a legjobb megoldás egy körforgalom lenne, amit egy helyi vállalkozó elmondása szerint saját erőből meg szeretett volna valósítani, de az önkormányzat nem járult hozzá.

A 35-ös főúton Balmazújváros és Hajdúnánási kereszteződésben legalább egy tucat ember elhunyt mire az illetékesek építettek egy körforgalmat, remélem itt nem fog senki meghalni és mihamarabb elkészül egy körforgalom.”Tud Ön is problémás kereszteződésről? Írja meg nekünk!
Debrecen – Az elmúlt napokban érkezett olvasói leveleken felbuzdulva bátorkodunk megkérni olvasóinkat, hogy írjanak olyan kereszteződésekről, melyek már régóta a begyükben vannak.