Biciklis nőt ütöttek el az Egyetem téren

Baleset az Egyetem téren
Baleset az Egyetem téren - © Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – Két pénteki balesetben is kerékpárosok voltak érintettek. Egy súlyos és egy könnyű sérült a tegnapi nap mérlege.

Egy kerékpáros férfi 10 óra 20 perc körül közlekedett Sárrétudvariban, a József Attila utcán a Kossuth utca irányából a Rákóczi utca felé. A férfi balra kanyarodott, azonban figyelmetlensége miatt összeütközött a járművét előző személygépkocsival. A kerékpáros az ütközés következtében az orvosi vélemény alapján súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Püspökladányi Rendőrkapitányság vizsgálja.

su4

Fotó: police.hu

Egy nő közlekedett 10 óra 30 perc körül gépkocsijával Debrecenben, az Egyetem téren az Egyetem sugárút irányából a Nagyerdei körút felé. A sofőr jobbra kanyarodott a Nagyerdei körútra, azonban az ott lévő “Elsőbbség adás kötelező” tábla ellenére nem adott elsőbbséget a Nagyerdei körúton közlekedő kerékpárosnak, akit elütött. A kerékpáros nő az ütközés következtében elesett és az orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Videó: Házfalnak csapódott egy Mercedes az Egyetem sugárúton

Feltehetően az Őszirózsa közbe akart bekanyarodni annak a Mercedesnek a vezetője, aki autójával végül egy sarki bérház falának csapódott péntek reggel.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .