debreceni egyetem

2020.07.08. 11:30

Felvételizők, figyelem: fontos határidők járnak le csütörtökön

Július 9-ig van lehetőség sorrendmódosításra és dokumentumpótlásra.

Fotó: Shutterstock

A Debreceni Egyetemre felvételizőknek legkésőbb július 9-ig, csütörtökig van lehetőségük arra, hogy benyújtsák a még hiányzó dokumentumaikat, illetve módosítsák a megjelölt szakok sorrendjét

- olvasható az egyetem közleményében.

Egyetlen alkalommal módosíthatják a jelentkezéskor megadott képzések sorrendjét a felvételizők, ezt az E-felvételi Sorrendmódosítás menüpontjában tehetik meg július 9-ig. A sorrendmódosításkor új képzés már nem rögzíthető.

A pontszámításhoz szükséges dokumentumokat a felvi.hu honlapról elérhető E-felvételi rendszer Dokumentumok menüpontjában tölthetik fel, és ugyanitt követhetik nyomon elbírálásukat is a Debreceni Egyetemre felvételizők.

A 2020 szeptemberében induló képzések ponthatárait várhatóan július 23-án hirdetik ki, azok elsőként a felvi.hu honlapon lesznek elérhetők. Arról, hogy a felvételiző mely képzésen kezdheti meg tanulmányait szeptemberben, legkésőbb augusztus 5-től az E-felvételi Hivatalos iratok menüpontjában lesz elérhető információ. A döntésről minden jelentkezőt e-mailben is értesítenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában