Biciklis balesetek Debrecenben, egy kisgyerek és egy fiatal fiú sérült meg

Biciklis balesetek Debrecenben, egy kisgyerek és egy fiatal fiú sérült meg
© Fotó: police.hu
Debrecen – A Mester utcánál egy négyéves kisfiú ütközött villamosnak, de a Csapón is megsérült egy kerékpáros.

Egy 4 éves kisfiú – édesapja felügyeletével – biciklizett május 15-én 18 óra körül Debrecenben, a Mester utcai kerékpárúton a Csemete utca felől a Bethlen utca irányába. A gyerek a Mester utcát keresztezve át akart hajtani a szemközti oldalra, miközben figyelmen kívül hagyta a lámpa tilos jelzését, és a villamospályán nekiütközött a Csemete utca felől közlekedő villamos oldalának. Az ütközés következtében a kerékpáros kisfiú az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Szintén a debreceni rendőrök vizsgálják annak a balesetnek a körülményeit, amely május 15-én 7 óra 45 perc körül Debrecenben, a Csapó utcán történt. Egy 17 éves fiú kerékpárral közlekedett az Árpád tér felől a Berek utca irányába a járdán, amikor a Csapó utca és a Berek utca kereszteződésénél úgy hajtott az úttestre, hogy nem biztosított elsőbbséget az ott közlekedő személygépkocsinak, amellyel összeütközött. A biciklis az ütközés következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett.

vi2

Fotó: police.hu

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Borulásos baleset az M35-ösön, viharos szél Debrecenben – Így telt a hajdú-bihari tűzoltók hétvégéje

A szeles időjárás miatt a hétvégén lehasadt faágakat távolítottak el a tűzoltók, de sok más mellett vasárnap délután két személygépkocsi karamboljánál is be kellett avatkozniuk.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .