Bezárta kapuit a nagyerdei mesevilág

Bezárta kapuit a nagyerdei mesevilág
Debrecen – Véget ért az idei Campus Fesztivál, ikszelt a Loki a Puskás ellen, de mentünk egy pár kört a házasság intézménye körül is. Hírösszefoglaló!


Idén 84 ezren buliztatok a Campus Fesztiválon!

Vasárnap hajnalban véget ért Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei eseménye, a debreceni Campus Fesztivál. Összegyűjtöttük az összes fotót és videót, amit a fesztiválon készítettünk, kellemes böngészgetést!

campus1


Így fesztiváloztatok Ti – A Campus legjobb életképei

Négy napig tartó őrület ért véget vasárnap hajnalban: befejeződött a 2015-ös Campus Fesztivál. A közönség végig nagyon odatette magát, ha ránézünk a fotókra, kiderül, miről is beszélünk. Jövőre, veletek, ugyanitt!

campus2


Telt házzal zárt a Campus

A nyolcadik Campus Fesztivál szombat esti programjában többek között a brit Enter Shikari, a Kowalsky meg a Vega, a Kiscsillag, Péterfy Bori, a Subscribe és Für Anikó lépett a közönség elé.

campus3


Kun Zsanett Hajdúszoboszlón is koronát kapott!

Kun Zsanettet, a Debreceni Egyetem környezetgazdálkodási szakán tanuló fehérgyarmati lányt választotta a zsűri a Hajdúság szépének, és ő képviselheti Hajdú-Bihart az Alpok-Adria szépségverseny országos döntőjében.

kunzsanett


Kondás Elemér: Nagyon küzdelmes meccsen vagyunk túl

A DVSC-TEVA vs. Puskás Akadémia (1-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Robert Jarni értékelte a látottakat.

edzok


Mi legyen a menekültekkel?

Debrecen – Mondj nemet a rasszizmusra, a szélsőséges nézetekre! címmel demonstrációt tartott egy csoport Rutz Tamás vezetésével vasárnap, a régi városháza előtt.

demo


Szoboravatás és szentmise is volt a katolikus évfordulón

A katolikus újjászületés 300. évfordulóját ünnepli Debrecen vasárnap, az emlékév csúcs- és fénypontjaként.

mise