Beült a kocsiba, és ütni kezdte a feleségét a debreceni férfi

Akt.:
Debrecen – A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy 47 éves férfival szemben, aki a kocsiban bántalmazta feleségét.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2015. július 30-án 18 óra 45 perc körüli időben Debrecen, Árpád téren felesége autójába beült, ahol a nőt szidalmazta, többször megütötte és megfenyegette. A bántalmazásnak a lányuk vetett véget, majd ezt követően a férfi a helyszínről elment. A sértett az esetről még aznap feljelentést tett a Debreceni Rendőrkapitányságon. A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható M. Attilát kihallgatták. A 47 éves férfival szemben a Debreceni Járásbíróság megelőző távoltartást rendelt el. A rendőrök megállapították, hogy a helyi lakos válófélben lévő feleségét 2015 áprilisa óta több, mint 820 alkalommal hívta telefonon és szöveges üzeneteket is küldött a részére. A sértett M. Attila ellen a rendőrkapitányságon magánindítványt terjesztett elő, aki ellen zaklatás vétség elkövetése miatt is eljárás indult.

A Debreceni Rendőrkapitányság a gyanúsított ellen zaklatás vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség részére megküldte.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –