Betti játékából hiányzott a betli

Lemásolta az egy héttel korábbi forgatókönyv lapjait az NRK-Nyíregyháza. Előzőleg 24 óra leforgása alatt kétszer kapott ki hasonló módon, játszmanyerés nélkül a női röplabdacsapat, csütörtökön és pénteken pedig a négyszettes győzelmet sikerült megduplázniuk Erdősnééknek.

Csakhogy a két 3:1 között lényeges a különbség!

Elfogadta a helyzetet

Kedden tudtam meg, hogy Szabó Anita orvosi tanácsra nem tudja vállalni a játékot. Miután Ludvig Zsolt vezetőedző megerősítette, hogy kezdő leszek, fokozottabban készültem a pozsonyiak elleni Közép-európai Liga-mérkőzésre – emlékezett vissza Kovács Bernadett, az NRK 23 esztendős feladója.

Már hozzászoktam, és el is fogadtam azt a helyzetet, hogy én vagyok a második számú ezen a poszton, ezért is volt fárasztó a meccs. Értékes győzelmet arattunk, amihez a magam módján sikerült hozzájárulnom. A TFSE elleni bajnokit már kevésbé szívesen idézem fel, a nyeretlen utolsó helyezettet játszmavesztés nélkül kellett volna legyőznünk. Annak viszont örülök, hogy a negyedik játszmában 18:24-nél két ászt nyitottam, és végül fordítottunk, így megszereztük a három pontot.

– Ladányi Tóth Lajos –