Betörtek egy debreceni lottózóba – Kukában tolta haza a zsákmányt a 15 éves fiú

Akt.:
Betörtek egy debreceni lottózóba – Kukában tolta haza a zsákmányt a 15 éves fiú
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a 15 éves helyi fiút.

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre november 13-án reggel 7 körül arról, hogy Debrecenben, a Balaton utcában egy lottózó ajtóüvegét ismeretlen személy betörte és onnan műszaki cikkeket, édességet, készpénzt és sorsjegyeket tulajdonított el.

lo1

Fotó: police.hu

A rendőrök a bejelentést követően a helyszínen adatgyűjtést végeztek és megtekintették a biztonsági kamerarendszer felvételeit, amelynek alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorú fiút. A lottózó tulajdonosa és annak ismerőse november 16-án Debrecenben, a Tégláskert utcán felismerték a helyi lakost, akit a helyszínen visszatartottak és értesítették a rendőrséget. A járőrök a 15 éves fiút elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozók a fiatalkorút gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A debreceni fiú beismerő vallomást tett, elmondta, hogy egy kővel betörte az üzlet ajtóüvegét, oda bemászott és az ellopott tárgyakat egy kukába tette, hazatolta, majd a zsákmány egy részét értékesítette.

lo2

Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsított ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

lo4

Fotó: police.hu

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –

hirdetés