Betörte az ablakot, amikor rászóltak, hogy nem cigizhet

Betörte az ablakot, amikor rászóltak, hogy nem cigizhet
© Fotó: police.hu
Tiszagyulaháza – Sörösüveggel támadta meg a sértettet az a 23 éves férfi, akivel szemben a hajdúnánási rendőrök vádemelést javasolnak.

A nyomozás adatai szerint március 9-én 18 óra körül Tiszagyulaházán egy férfi bement az egyik szórakozóhelyre, ahol rágyújtott egy cigarettára. A vendéglátóhely alkalmazottja rászólt a 23 éves helyi lakosra, hogy tilos dohányozni az épületben. Ezt követően a férfi egy székkel betört egy ablakot és távozott a helyszínről. Egy 52 éves férfi utána ment és felszólította, hogy menjen vissza, erre a garázda a nála lévő sörösüveggel arcon ütötte a helyi lakost.

su1Fotó: police.hu

A bejelentést követően a nyomozók a helyszínre mentek, majd az adatgyűjtés során beszerzett adatok alapján azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a Hajdúnánási Rendőrkapitányságra. A gyanúsítottat, kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették.

Az R. Rómeóval szemben garázdaság vétség, valamit súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a napokban lezárta. A nyomozó hatóság az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a járási ügyészség részére.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –