Betört volt élettársához, és ott maradt éjszakára egy debreceni nő

Debrecen – A debreceni nőt a rendőrök elfogták, mivel a megalapozott gyanú szerint betört volt élettársa házába.

Egy férfi tett bejelentést 2015. december 15-én 7 óra körüli időben arról, hogy volt élettársa az ingatlanjába engedély nélkül bement.
A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a debreceni, Bayk András kerti ingatlan kazánházába betört D. Istvánné, aki azon keresztül bejutott a lakóházba is. A bejelentő elmondta, hogy a nővel korábban élettársak voltak, de a viszonyuk megromlott, ezért kezdeményezte a nő lakcímének nyilvántartásból való törlését, akinek így öt napja volt véglegesen elhagyni a házat. A nő egy korábbi rendőri intézkedés alkalmával önként elköltözött.

D. Istvánnét a járőrök elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A nő a nyomozóknak elmondta, hogy mivel volt élettársát nem találta otthon, úgy döntött, hogy a kazánházon található ablakon keresztül bemászik a házba, ahol néhány holmiját kereste, majd úgy döntött ott marad éjszakára is.

A Debreceni Rendőrkapitányság az 51 éves helyi lakos ellen magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –