Betépve kocsikázott a két huszonéves, port és tablettát is találtak náluk

Akt.:
Betépve kocsikázott a két huszonéves, port és tablettát is találtak náluk
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök elfogtak egy férfit és utasát, akik a megalapozott gyanú szerint kábítószert fogyasztottak.

A rendőrök 2015. november 22-én 5 óra körüli időben Debrecenben, a Tisza István utcában megállítottak egy Rover típusú személygépkocsit és igazoltatták a sofőrjét. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a férfit iratainak átadására szólították fel, azonban a gépkocsivezető elmondása szerint azokat otthon hagyta. A rendőrök a férfi megadott adatait ellenőrizték a nyilvántartásban. A sofőr az ellenőrzés közben idegesen viselkedett, így átvizsgálták a gépkocsiját, amelyben megtalálták személyes iratait, valamint kábítószergyanús anyagokat is. A járőrök B. Pétert és utasát, K. Kittit további mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra. A nyíregyházi és a nyírpazonyi lakosokkal szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív értéket mutatott. A nyomozók a terhelteket gyanúsítottként kihallgatták.

A gépkocsiból lefoglalt kék színű kábítószergyanús port és tablettákat igazságügyi szakértő vizsgálja.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 28 éves férfi és 23 éves utasa ellen kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyásuk mellett – folytatja a nyomozást.

– police.hu –