Betegszállító karambolozott Budapesten, öt sérült

Budapest, 2016. február 22. Sérült járművek Budapesten, a Nagyvárad téren, ahol egy betegszállító ütközött egy személygépkocsival 2016. február 22-én. A balesetben öten megsérültek, egyikük életveszélyesen.
Budapest, 2016. február 22. Sérült járművek Budapesten, a Nagyvárad téren, ahol egy betegszállító ütközött egy személygépkocsival 2016. február 22-én. A balesetben öten megsérültek, egyikük életveszélyesen. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest – Öten megsérültek, amikor egy betegszállító ütközött egy személyautóval hétfőn reggel Budapesten a Nagyvárad téren – közölte az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) sajtóügyeletese az MTI-vel.

Valics Dezső elmondta, a betegszállító két embert vitt, egy 70 év körüli nő súlyos, egy 60 év körüli férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A sofőr könnyebben sérült. A személyautóban utazó nőt és férfit fejsérüléssel vitték kórházba.

Az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesének közlése szerint a baleset az Üllői út és a Haller utca kereszteződésében történt, ahol a három sávból kettőt elfoglalnak a járművek, így nehézkes a balra fordulás.

– MTI –