Beteg bántalmazott egy ápolónőt a berettyóújfalui kórházban

Beteg bántalmazott egy ápolónőt a berettyóújfalui kórházban
© Fotó: police.hu
Berettyóújfalu – A berettyóújfalui rendőrök elfogták azt a fiatalembert, aki a megalapozott gyanú szerint a kórházban földre lökte az őt ellátó ápolónőt.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást B. Péter körösszakáli lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. január 1-jén 3 óra 15 perc körüli időben a berettyóújfalui kórházba a mentők bevittek egy fiatalembert, aki nem hagyta, hogy megvizsgálják, fenyegetőzött és agresszívan viselkedett. A vizsgálat közben a fiú kétszer is földre lökte az őt ellátó ápolónőt, majd rátérdelt a földön fekvő nőre, akit ökölbe szorított kézzel meg is akart ütni. A bántalmazást a vizsgálatnál jelen lévő másik ápoló akadályozta meg és értesítette az esetről a rendőrség ügyeletét. A bejelentést követően a helyszínre érkező rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 18 éves B. Pétert, akit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a fiatalembert gyanúsítottként kihallgatták. Az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekező gyanúsított a bűncselekmény elkövetését elismerte.

– police.hu –
hirdetés