Beszélgetés Dombovári Tiborral

Beszélgetés Dombovári Tiborral
© Fotó: DMK
Debrecen – Június 2-án, kedden, 18 órai kezdettel a Debreceni Művelődési Központ beszélgetést szervez Az Év Természetfotósa 2014 kiállításról a Debreceni Fotóklubbal közösen.

A meghívott beszélgetőtárs Dombovári Tibor természetfotós, a naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége elnökségi tagja. A beszélgetést Konyhás István, a Debreceni Fotóklub tagja, a TerepSzemle Stúdió titkára vezeti.

A beszélgetés és a kiállítás ingyenesen látogatható.

A kiállítás június 8-ig tekinthető meg, hétköznapokon 10-18 óráig.

2014-ben 22. alkalommal írta ki a naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége hazánk és a régió legrangosabb természetfotós megmérettetését. A GDF SUEZ – Az Év Természetfotósa 2014 pályázaton hazai és határon túli, profi és amatőr természetfotósok csaknem négyezer képe közül válogatta ki a legjobbakat a zsűri. A díjakat 2014 novemberében adták át a Magyar Természettudományi Múzeumban, ahol egyben megnyitották a pályázat legjobb képeiből rendezett kiállítást is.

A zsűri – a verseny korábbi eredményét felülbíráló – döntése alapján a GDF SUEZ – Az Év Természetfotósa 2014 győztese, Az Év Természetfotósa Selmeczi Dániel lett. Az Év Ifjú Természetfotósa – a tavalyi győzelme után másodszor – Balla Tihamér lett. Az Év Természetfotóját Selmeczi Dániel készítette.

A beszélgetésen szó esik majd a zsűri döntésének hátteréről, illetve a természetfotózás kulisszatitkairól is.

– Debreceni Művelődési Központ –