Besenyő-várás: Nooormális?!

Besenyő-várás: Nooormális?!
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen – Elmondja, mi hülyeség és mi nem az a körülöttünk levő világban…

Vidám este lesz október 21-e, legalábbis annak, aki ott lesz Laár András Besenyő Só című önálló estjén a Lovardában.

Nemcsak vicces, egyben tanulságos is a Laár András által játszott Besenyő Pista bácsi minden megnyilatkozása, előadásaiban úgy fogalmaz, ő az, aki elmondja, mi hülyeség és mi nem az a körülöttünk levő világban. Ha a néző jól figyel, akkor amint hazamegy, onnantól kezdve tudja is alkalmazni a tanácsokat.

Hamarosan az őszi óraátállítás borítja fel az alvásciklusunkat, amire Besenyő Pista bácsi szintén csak a Noormális?! kérdéssel tud reagálni. A nyelvi humort előszeretettel központba állító humorista ezúttal is felhívja a figyelmet arra a furcsaságra, hogy nem egyértelmű, honnan állítjuk át az órát hova. A szekrény tetejéről valahova máshova, vagy esetleg az utcai nagy órát egy járdaszigetre? Sajátosan érti Besenyő úr az idő változását is, különösen a tavaszi időszakban, amikor szerinte az idő bezsugorodik egy negatív pontba és elnyelődik, hogy az ember már egyből késésben legyen, amikor felébred. Az őszi plusz egy óra hátha visszabillenti a nagy gondolkodót, akinek gondolatait október 21-én, szerdán 19 órától a Lovardában ismerhetjük meg.

HBN-SzL


Jegyek vásárolhatók a Lovarda portáján, a Tourinform irodában, a Napló ügyfélszolgálatánál, a Földkörüli Utazás irodájában, a Kölcsey Központban, a Libri Könyvesboltban, az OTP Travel Silver-nél, illetve online a dumaszinhaz.jegy.hu oldalon.









hirdetés