Berúgta az ajtót, kerékpárral dobálózott

Hajdúhadház – A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a 18 éves fiút, aki a gyanú szerint Hajdúhadházon berúgta egy ház ajtaját.

Egy hajdúhadházi férfi 2015. október 30-án tett bejelentést a megyei rendőr-főkapitányságra arról, hogy egy fiatal fiú rájuk törte az ajtót, majd akaratuk ellenére behatolt a házukba.

A járőrök a helyszínen adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek és megállapították, hogy a 18 éves helyi lakos előzetes szóváltást követően a sértett hajdúhadházi családi házának kapuját, majd bejárati ajtaját is berúgta, s annak ellenére, hogy a sértett azt nem akarta, valóban bement a házba. A fiú az előtérben felkapott egy kerékpárt, amit nekidobott az ott tartózkodó nőnek.

A rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Krisztiánt, akit 2015. november 4-én lakásában elfogtak és előállítottak a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra. A nyomozók a fiatalembert gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A terhelt a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya B. Krisztián ellen magánlaksértés megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– police.hu –